Vilka är familjen Pettersson då?

Vi flyttade till Nora 2009 från Norrköping och blev störtförälskade i Bergslagen och dess magnifika natur.

Familjen består av Jaktlabradoren Amicus som blir 1 år 1 juli. Honom kommer ni få träffa en del i sommar när han inte är hemma och vilar upp sig för bus.

Milton 13 år som älskar fotboll, fotboll och fotboll. Han har alltid varit med lite som han vill men i år är första året som han faktiskt kommer få jobba efter schema som ett riktigt sommarjobb.

Kasper blir 18 år i sommar och honom kommer ni träffa när han plockar disk eller står och säljer glass och fika i kiosken. Han hänger med kompisar och åker motorcykel på fritiden. För Kasper är det sista sommaren eftersom han tar studenten nästa år och börjar jobba på riktigt och är värd lite sommarsemester.

Miranda (Mimmi) 22 år gjorde sitt sista år hos oss i somras då hon mitt i högsäsong flyttade till Östergötland. Men vi hoppas verkligen att hon kommer och gästspelar nån vecka eller två även denna sommar.

Tobbe och mig (Sophie) kommer ni träffa dagligen och är man sugen på att prata så gör Tobbe det mer än gärna och jag är troligtvis mest inne i köket och fixar våra goda luncher…

Vi hoppas att ni kommer att trivas i vårt sällskap i sommar, varmt välkomna!